Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/jtgroup/jttower.ro/include/connect.php on line 10
JT City Tower Intim

Apartamente finisate și parțial utiliate la 790 euro m2 (tva inclus)

Vezi apartamentele disponibile

Despre JT Tower Intim

Este asezat in Zona Complex Intim, pe Bvd. IC Bratianu fiind o constructie cu 2 scari si un numar de 72 spatii locative.

Toate locuintele sunt finisate: gresie, faianta, grupuri sanitare, mobilier baie.

Camera de zi si dormitor: parchet din Mdf 12mm. Sunt dotate cu centrale proprii si calorifere.

Descriere proiect

Suprafata teren: 985 m2

Regim de inaltime: D+P+10 etaje

Numar de locuinte:72

Garsoniere:9

Ap. cu 2 camere:54

Ap. cu 3 camere:9

Parcari subterane, supraterane

Date tehnice ale cladirii

Bloc cu structura duala, preponderent cadre din beton armat. Planseele sunt realizate din beton armat monolit (saibe orizontale cu grosimea de 15cm). S-au folosit betoane din clasa superioara C30/37. Solutie de fundare (radier general cu grinzi intoarse) pe perna de piatra. Peretii de inchidere exterioara si de compartimentare sunt realizati de BCA de 25cm. Pe contur cladirea este anvelopata (protejata termic) cu polistiren expandat de exterior de 10 cm. La terase s-a folosit polistiren extrudat de 15cm. Tamplaria este realizata din PVC (Rehau cu 5 camere), echipata cu feronerie GU (Germania), cu geam termopan colorat in masa verde plus Low-E. Peretii cortina sunt realizati din profile de aluminiu (Brockelmann) cu izolatie de poliamida de 30mm, cu geam colorat in masa verde securizat cu ferestre mobila tip clapa, lifturi marca Orona.