Despre JT Tower City

Apartamente finisate si partial utiliate in Constanta

Despre complex
JT City Tower este un ansamblu rezidential cu garsoniere si apartamente de vanzare in Constanta, localizat in zona Complexului Intim pe Bulevardul I.C. Bratianu, nr.50.
Complexul JT City Tower este o constructie cu 2 scari si un numar de 72 spatii locative, birouri si spatii comerciale. Apartamentele de vanzare din cadrul JT Tower sunt in numar de 63, dintre care 54 cu 2 camere si 9 cu 3 camere. Pe langa apartamente, complexul dispune si de 9 garsoniere spatioase.
Toate spatiile locative sunt finisate si sunt prevazute cu gresie, faianta, grupuri sanitare, mobilier baie, centrale termice proprii, calorifere si parchet din Mdf 12 mm in camera de zi si in dormitor. Complexul de apartamente de vanzare se intinde pe o suprafata de 985 mp. Regimul de inaltime al imobilului este de D+P+11 etaje.

Suprafata teren: 985m2
Regim de inaltime: D+P+11 etaje
Garsoniere: 9
Apartamente cu 2 camere: 54
Apartamente cu 3 camere: 9
Parcari subterane, supraterane

Date tehnice ale cladirii
Cladirea este formata din structuri de tip dual, alcatuite din cadre si diafragme din beton armat. Etajele blocului sunt separate de plansee realizate din beton armat monolit, fapt ce confera constructiei rezistenta la foc, durabilitate si rigiditate. La turnarea planseelor s-au folosit betoane din clasa superioara C30/37. Pentru a spori rigiditatea si rezistenta complexului rezidential de apartamente de vanzare, s-a optat pentru fundatie de tip radier general cu grinzi intoarse, pe perna de piatra. Peretii de inchidere exterioara si de compartimentare sunt realizati din BCA de 25 cm. Pe contur cladirea este anvelopata (protejata termic) cu polistiren cu feronerie GU (Germania), cu geam termopan colorat in masa verde plus Low-E. Peretii cortina din fata sunt realizati din profile de aluminiu (Brockelmann) cu izolatie de poliamida de 30mm, cu geam colorat in masa verde securizat cu ferestre mobile tip clapa.

Plata in rate
finantare direct la dezvoltator
avans 25%
120 rate
790 €/mp (TVA inclus)
Adresa Bulevardul IC Bratianu, nr 50, Zona Complex Intim, Constanta

Garsoniera JT Tower Constanta

Suprafata: 48 m2 construiti, spatiere: camera, bucatarie, baie, hol.

Apartament 2 camere JT Tower Constanta

Suprafata: 80,55 m2 construiti, spatiere: living, dormitor, bucatarie, baie, hol.

Apartament 3 camere JT Tower Constanta

Suprafata: 135m2 construiti, spatiere: living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, hol.