Penthouse Mamaia

Penthouse in Mamaia, Mamaia Nord

Despre penthouse etaj 9
Ideal pentru cei care agreeaza spatiile generoase atat in perioada zilei cat si in cea a odihnei. Aceasta locuinta este compusa din 2 dormitoare, fiecare cu baie, zona de dressing si terasa individuala. Terasa de care dispune penthouse-ul este conceputa in 3 zone distincte, astfel: o parte care deserveste bucataria, zona care se poate amenaja cu barbeque, o zona acoperita pentru servirea mesei si o zona destinata relaxarii cu paturi de plaja si jacuzzi. Asezarea penthouse-ului permite vederea ampla catre lac, mare si canal.

Suprafata: 213 mp (din care terasa 64 mp)
Spatiere: 2 dormitoare, 2 bai, living-room, bucatarie, terasa, 2 balcoane
Disponibilitate: 0

Despre penthouse etaj 10
Acest tip de locuinta a primit o atentie deosebita din partea arhitectului, fiind compartimentat pentru o familie cu mai multi copii. O mare parte din pereti sunt realizati din sticla securizata. Incalzirea este in totalitate instalata in pardoseala, temperatura putand fi setata individual pentru fiecare incapere. Terasa este un loc de relaxare, amplasamentul acesteia oferind o vedere superba catre lacul Siutghiol, unde locatarii se pot bucura de spectacolul apusului de soare in fiecare dupa-amiaza tarzie.

Suprafata: 189 mp (din care terasa 27 mp)
Spatiere: 3 dormitoare, 3 bai, living-room, bucatarie, terasa, 2 balcoane
Disponibilitate:0

Despre panoramic view etaj 11
Acest penthouse este situat la ultimul nivel al complexului JT Tower Mamaia, mai exact la etajul 11, fapt ce ofera locatarilor privilegiul de a vedea rasaritul soarelui pe mare si apusul acestuila pe lac. Penthouse-ul a fost denumit Panoramic view datorita inaltimii la care acesta a fost construit, dar si pentru ca 70 % din suprafata totala a acestui apartament este formata din sticla, fapt ce ofera o priveliste superba asupra imprejurimilor si lumina naturala din abundenta. Livingul este impartit in 2 zone bine delimitate: o zona de zi si una de odihna. Pe lungimea exterioara a livingului se desfasoara o terasa imbracata in piatra naturala tip travertin, potrivita pentru a fi amenajata cu jacuzzi, paturi de plaja,etc. Zona de luat masa este adiacenta bucatariei, astfel ambele zone beneficiaza de o terasa care permite amenajarea cu barbeque, bar pentru exterior, etc.

Suprafata: 279,55 (din care terasa 80 mp)
Spatiere: 2 dormitoare, 2 bai matrimoniale, bucatarie, dining-room, living-room, baie de serviciu, camera depozitare, camera tip camara, 2 terase
Disponibilitate: 0