Portofoliu Constructii

Despre portofoliu

De-a lungul timpului am realizat mai multe constructii civile, dar cea mai importanta realizare reprezinta imobilul construit in Navodari, zona Mamaia-sat, judetul Constanta, constructie ce are 11 etaje, respectiv 61 apartamente, compartimentate ca si garsoniere, 2 sau 3 camere si penthouse, investitie realizata din fonduri proprii. Societatea ofera apartamentele spre vanzare practicand chiar si o forma de rate de pana la 10 ani.
Constructia acestuia a inceput in februarie 2009 si s-a finalizat in septembrie 2010. La parterul cladirii, doua dintre cele 61 de spatii locative sunt rezervate pentru birourile JT Groul Oil si pentru un supermarket.
Inca un proiect foarte important ce a presupus o investitie dubla fata de proiectul construit in Navodari, zona Mamaia-sat, judetul Constanta, este imobilul situat in Constanta, Bd. I.C. Bratianu, un imobil cu 2 scari si 11 etaje si cu o suprafata construita de aproximativ 9500 mp. Structura acestuia cuprinde 74 spatii locative destinate vanzarii, mai putin cel de la parter, acesta gazduind o gradinita.
Asadar, portofoliul de constructii JT este alcatuit momentan din 2 ansambluri rezidentiale de garsoniere si apartamente de vanzare, localizate in Constanta si Mamaia.
Atat JT Tower City cat si JT Tower Mamaia au fost construite din structuri duale, formate din cadre de beton armat. Ambele blocuri au fundatii de tip radier, pereti exteriori din BCA de 25 cm, izolatie termica cu polistiren cu feronerie, ferestre termopan, cu sticla colorata in masa albastra plus Low-E.